tisdag 23 mars 2010

Jo tjena..

Det blev en skitdag idag med. Jag fattar inte vad jag håller på med. Jag som var så duktig och gick ner fem kilo på en månad..Imorgon börjar jag om. Och den här gången ska jag gå ner lika mycket, OCH INTE börja moffa en massa skit igen. Goodbye till godis, fikabröd, skräpmat. Välkommen långpromenader, frukt och träning. Jag vet att jag kommer lyckas nu.

Iaf. Dagens.

Frukost: ett glas smoothie på jordgubbar, banan, vindruvor och lite apelsinjuice och två kokta ägg.
Skräp: Återigen en massa godis.
Lunch: None.
Middag: Köttfärsbiffar med tomatsås, morötter i ugn, sallad. Vatten att dricka.

Brukar det inte vara kvällarna som är svåra? Det är så jag minns det. Men nu är det mer att jag äter när ingen ser. Så jävla äckligt. Och fel. Fattar inte vad som hände. Men nu är det som sagt ändring på det här. I sommar ska jag ha en snygg bikini. Sådetså.
_______________________________________

En stund senare.

Ställde mig 17 minuter på crosstrainern. Mest för att döva det dåliga samvetet. Nu mår jag lite bättre. Ikväll ska jag träna igen. Och nu har jag bestämt mig. Från och med nu, fram till maj (minst) ska jag hålla mig ifrån allt som är dåligt för mig. Jag vill verkligen må bra nu. Jag SKA må bra nu.

_______________________________________

Ännu senare.

Nu har jag tränat igen. 20 minuter på crosstrainern, 10 min pilates och några vändor upp och ner för trapporna med tunga saker i famnen. Jag är rätt nöjd med dagen ändå, trots ätandet.

Nu säger jag god natt med gott samvete!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar